Η Εταιρεια

Η εταιρεία ΙΣΧΥΣ Κυπραίος  Ιορδάνης δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρολογικών κατασκευών από το 1988 η οποία όμως είναι φυσική συνέχεια του Τεχνικού γραφείου του Αθανάσιου Κυπραίου που υπήρχε από το 1958 όπου αργότερα σε συνεργασία με τον αδελφό του Σπύρο Κυπραιο δημιούργησαν μια μικρή μονοκρατορία στο χώρο τους σε Ν.Ιωνία και Ν. Ηράκλειο.

Η πλειονότητα των μεταγενέστερων ηλεκτρολόγων της ευρύτερης περιοχής σίγουρα είχαν θητεύσει κοντά τους σαν βοηθοί η σαν τεχνίτες και είχαν ωφεληθεί τα μέγιστα από την πολύτιμη εμπειρία τους της πάμπλουτης τεχνογνωσίας τους και της  πραγματικά εξαιρετικής τεχνικής τους. Έτσι από τότε μέχρι και σήμερα το όνομα ΚΥΠΡΑΙΟΣ είναι συνώνυμο των Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων.

Σήμερα η εταιρεία έχει διευρύνει το κύκλο και τα είδη των εργασιών ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες μιας κατοικίας, μιας πολυκατοικίας, ενός επαγγελματικού χώρου εμπορικού η βιομηχανικού.

Η εταιρεία ΙΣΧΥΣ μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένο και ενοποιηµένο σύστηµα υποδοµής και εφαρµογών για την διαχείριση φωνής, δεδοµένων και τηλεοπτικού σήµατος, τη φύλαξη και τον αυτόµατο έλεγχο ηλεκτροµηχανολογικών εγκαταστάσεων και ηλεκτρονικών συσκευών στους χώρους κατοικίας και εργασίας (διαµερίσµατα, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήµατα, εµπορικά κέντρα, γραφεία, κτήρια γραφείων, ξενοδοχεία κλπ). Κατασκευάζουμε κτήρια που  είναι έτοιµα να υποδεχτούν τις υπηρεσίες και να αξιοποιήσουν τα προϊόντα που προκύπτουν από τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις. Με την υποδοµή που εγκαθιστούμε στους χώρους κατοικίας και εργασίας, οι τελικοί χρήστες µπορούν να συµµετέχουν στο νέο τρόπο ζωής των επόµενων δεκαετιών.

© 2012 ikipreos.com - Ιορδάνης Κυπραίος ΙΣΧΥΣ